PHL organiseert de 4de editie van de Vlaamse Programmeerwedstrijd

Locatie

PHL congress

De 4de editie van de Vlaamse Programmeerwedstrijd gaat door in PHL-Congress, het instrument waarmee de Provinciale Hogeschool Limburg haar doelstellingen op het vlak van levenslang leren en van maatschappelijke dienstverlening wil realiseren.

Adres:
PHL Congress
Elfde Liniestraat 23a
3500 Hasselt

Op onderstaande kaart vind je de locatie terug samen met parkeergelegenheden en lijnhaltes.


Vlaamse programmeerwedstrijd 2012 weergeven op een grotere kaart

Bereikbaarheid

Auto

Vanuit Antwerpen: u neemt de E313 autosnelweg in de richting van Luik. Neem afslag 28 (Hasselt-Zuid).

Vanuit Brussel: u neemt de E40 autosnelweg in de richting van Luik. Vervolgens (in de buurt van Leuven) neemt u de E314-A2 in de richting van Aken. Dan (voorbij de afslag Lummen) neemt u de E313 in de richting van Luik. U neemt afslag 28 (Hasselt-Zuid).

Vanuit Luik: u neemt de E313 autosnelweg in de richting van Antwerpen. Neem afslag 28 (Hasselt-Zuid).

Na het nemen van afslag 28:, neemt u links in de richting van Hasselt en rijdt u zo’n 100 meter verder. Bij het tweede verkeerslicht slaat u rechts af (richting Eindhoven) en volgt u de Grote ring tot aan het zevende verkeerslicht (dit is meteen nadat je Plopsaland, Grenslandhallen en Ethias arena voorbij rijdt) waar u links afslaat. Deze straat is de Elfde-Liniestraat.

Parkeren: De eigen gratis parkings en de omliggende gratis parkeerterreinen zijn in de meeste gevallen voldoende om het parkeeraanbod op te vangen. Kijk op bovenstaand kaartje voor exacte locatie van de parkings.


Trein

Vanuit Brussel: in Brussel-Zuid neemt u de IC naar Hasselt.

Vanuit Luik (station Guillemins): u neemt de IR C in de richting naar Antwerpen.

Vanuit Antwerpen (Centraal station): u neemt de IR C in de richting van Luik (Liège).

Meer informatie kunt u vinden op de website van de Nationale Maatschappij van de Belgische Spoorwegen: www.nmbs.be

Vanuit station kan u een bus nemen, zie verden of je kan te voet gaa, Campus Elfde Linie ligt op 15 minuten wandelen van het station.


Bus

Aan het station in Hasselt kunt u gratis de bus H2 (perron 4) nemen. Deze komt aan in de Elfde-Liniestraat (afstapplaats Zwembad). Tegen betaling of op vertoon van lijnabonnement kan je ook de lijnen 16,, 18a, 29, 48 en 180 nemen. PHL-Congress ligt naast de bushalte. De exacte locatie is aangegeven in bovenstaande kaart.

Meer informatie vindt u op www.delijn.be.